В състояние ли сте да анализирате съновиденията със съдействието на съновник?


horoscope

Съновиденията за разгадаване е важно да бъдат отделяни. В случай, че сънят ви е смутен, случва се точно като на филмова лента и вие не участвате в този „сценарий” – такъв сън е безплоден. Съновидението, върху което трябва да се съсредоточите, следва да направи диря във вашето съзнание. Вероятно няма да можете си спомните пълния сюжет, а единствено и само избрани епизоди. Реално и най-малката частица или детайл от съня е хубаво да остави личния си следа в душата ви.

Препоръка за разгадаване на съновиденията: Предимно сънят, който е преизпълнен със страст и не ви дава покой, може да ви напътства. Пророческото съновидение има отличителна затрогваща украска, като не е в състояние да се преразкаже с приказки.

Не се засилвайте да преглеждате книгата за разгадаване на сънища. Доста лесно се отгатват случки, които са емоционално украсени и имат връзка с действителни чувства на хората. Действителните и силни емоции са светлината по улицата на съществуването ни.

Осъществимо е от нас сънуваното да се превърне в съставна част от истинския живот. Всяка нощ човек има сън, но в голяма част от случаите, малко след като се събуди, не си спомня нищо. Нормалното анализиране на съновидението е талант. Ще трябва да успеете от огромното количество сънувано да сортирате най-важното съдържание.

Рядко в сънищата ни на лице са звуци, цветове, вкусови усещания и миризми. Появяването им в съня на всеки човек е от огромен смисъл и в много случаи ни дава бистрота за близки събития.

Направете дневник на вашите сънища. Внимателно подберете тези детайли, които са надеждни за гадаене. Потърсете в съновника ключов момент, който се отнася до определен предмет, обект на сънищата си. И спокойно следвайте условията, валидни за всяка една творческа дейност.

Няколко примери от книгата за тълкуване на сънища: гориста местност – разтревоженост; планина – затруднение; мъгла – загадка; ято птици – гости;…

Не приемайте съновидението безпрекословено. Съновиденията са ограбени от здрав разум, логика и последователност. Логичността на изкуството драстично се отличава от логичността на живия живот. Разбира се това, което сънуваме, е играене на нашето собствено подсъзнание. Нашето подсъзнание е лишено от реална логика и смисъл.

За повече информация: https://www.astrohoroscope.info/bfr/novi-knigi.php

Comments are closed.

Spanish School in Latin America is proudly powered by WordPress.
Theme "The Fundamentals of Graphic Design" by Arjuna
Icons by audemars piguet cheap FamFamFam ralph lauren sale