Няколко етапа за подбора на многостаен апартамент в Столицата


Ако случайно в момента сте етап да вземете апартамент в Столицата, за вас има етапи, които може да са същевременно забавни, но така също ще вземат от нашето време.

Забавно е, защото избирате къде да заживеете, което в най-общи линии се свързва с положителна промяна, едно ново начало, със сигурност чисто нов вариант на живот. Не е лесно да се изберат голям брой апартементи,от от които е желателно да редуцирате бройката до няколко, а след този етап, е добре да проверите абсолютно всеки един от израбните апаратемнти в София. Този етап е самото начало при избора на чисто място за живот в София.
Ще бъде доста леко да преминете до мига, в който ще бъдете в готовност да изберете апартамент, ако знаете всяка с всяка една стъпка. Това са седем елементарни етапа как точно да направите избор за апартамент в Град София:

 1. Спрете се на район
  1-вата стъпка е да подберете район които мислите, че имате желание да живеете. Районът диктува и контролира търсенето. На края не е по силите ви да проверите всички апартаменти, в района в който искате да започнете нов живот. Избирането на място се ръководи от това къде точно работите вие и на вашата половинка. Наистина ли в точно този квартал са налични добри училища и детски градини за вашите деца. Преди всичко е много важно реално дали разполага с Метро станция.
  2.Определете как наистина трябва да изглежда вашия собствен апартамент
  Точно какъв тип жилищна сграда бихте желали? Сграда,в която имате възможност да достигнете с помощта на стълби (на първите етажи) или сграда с асансьор и апартамент на висок етаж?
  Наистина ли нужда от място за паркиране? Разберете реално дали паркингът е в цената на имото и ако не е така, реално дали е наличен и каква е цената му.
  Малко след това помислете за всичко това, от което имате никаква нужда точно да се намира близо до апартамента, без значение дали това са хранителни магазини, обществен транспорт, паркове за деца, университети, места за децата ви, ресторанти, главни улици или други подобни неща. Вземете решение точно колко време от деня ще е нужно да пътувате.
  Вие сами също така ще желаете да определите размера на апартамента, какви точно кв.м. да бъде той.
 2. Определете какво реално имате възможност да си позволите
  1 е да знаете какво бихте желали, но можете ли да си го позволите?
  Има не много на брой прости съвети, и те може да ви помогнат да определиш реалният приход за купуване на апартамент в София. Едното препоръчва да заделите 50% от приходите си за дома за главни плащания, мобилен телефон, застраховки, битови услуги и храненето, двайсет% процента за заема за партамента, срочен влог и инвестиции и тридесет процента% за ежедневни разходи за неща като екскурзии, филми, купуванеи молове.
 3. Създайте бързо търсене по критерии из сайтовете за недвижими имоти
  Точно сега е време да узнаете какво реално е на разположение, къде по-точно е и относително колко струва. Проучтете всички сайтове за цените, като преди това вече знаете колко стаи да бъде. Ако търсите двустаен в София виж тук. За тази цел бихме могли да посетите уеб страница на Агенция, например сайта на Агенция за имоти КА5 за даване под наем или потърсете сайтове за онлайн имоти. Направете списък на апартаменти, които да съберат всичко от твоите условия.
 4. Направете проверка на всичко до тук
  Сега знаете какво искате. Плюс това безсъмнение вече сте направили и финансов преглед на вашите разходи.
 5. Разгледайте отзивите
  Хубаво е да разглеждате само имоти, където наистина заслужават вашето време, ето защо проверете онлайн на изображения на абсолютно всички потенциални имоти във вашия списък. Безсъмнение този процес може да ти спомогне за да извадиш някои които не са били потдържани правилно или са на много шумно място.
 6. Разгледайте избраните от вас апартамети в София
  Преминахте през важните стъпки, и сега е време да посетите финалистите в списъка апартаменти. Щом го извършите, усетете как се чувствате, когато влезете в този апартамент.Това означава, че ви е приятно, когато се разхождате по агента,продавача трябва да изглежда добре настроен. Трябва да си представите, че вие живеете в този апартамент в София.

Leave a Reply

Spanish School in Latin America is proudly powered by WordPress.
Theme "The Fundamentals of Graphic Design" by Arjuna
Icons by audemars piguet cheap FamFamFam ralph lauren sale